Welkom terug Horror fanaten!
Durf jij het aan?!

INFO 

De 11 Geesten Tocht is een jaarlijks terugkerend evenement dat georganiseerd worden tussen kerst en oud & nieuw. (28 & 29 december) Een wandelroute die je mee terug neemt in de oude tijd van Bredevoort in een thema omhulde sfeer. Ongeveer 60 acteurs zullen je tijdens de wandeltocht de stuipen op het lijf jagen. De wandeling duurt +/- 60 tot 75 minuten en brengt u langs bijzonderen en unieke locaties in en om het oude vestingstandje Bredevoort. Durft jij het aan?!


THEMA 11 GEESTEN TOCHT 2023

Een huiveringwekkende, bloedstollende horrorervaring die je niet mag missen! Niet voor angsthazen, wel voor iedereen met stalen zenuwen. Wat ben jij?

Een dikke onheilspellende, bloedrode en klamme mist hangt al dagenlang als een zware deken over het vredige vestingstadje Bredevoort. Waar het vandaan komt weet niemand. Wel wordt al snel duidelijk dat de mist een giftige en onvoorspelbare uitwerking heeft op mens en dier.
De artsen en patiënten van het sanatorium veranderen van het een op andere moment in bloeddorstige jagers, meedogenloos op zoek naar vers mensenvlees.

Op de akkers hakselen de boeren geen mais, maar mensen...

De dominee preekt niet vanaf de kansel, maar hakt woest met de kettingzaag op zijn gemeente in....

De waanzin slaat ook toe bij het rondreizend circus dat in Bredevoort is neergestreken. Clowns krijgen zwarte ogen en scheermes scherpe tanden. Ze hebben huidhonger en willen jouw huid. Jouw huid verscheuren! 

Ook de Countryfair georganiseerd door de plaatselijke plattelandsvrouwen verandert in een gekmakend inferno! De duistere gedaantes van deze commune teisteren het buitengebied van Bredevoort. 

Niemands leven is meer zeker, wanneer de dikke bloedrode wolken jouw gezichtsveld betreden ben je waarschijnlijk al te laat! Durf jij het aan Bredevoort in deze periode nog te betreden?!START LOCATIE & PARKEREN 

De startlocatie van 2023 zal op de parkeerplaats tegenover café Misterpoort zijn in Bredevoort. Hier is voldoende ruimte voor het parkeren van fietsen. Auto's moeten worden geparkeerd langs de gehele winterswijksestraat dit is op 500 meter lopen tot de startlocatie in de daarvoor bestemde parkeervakken.
HUISREGELS

1. Gebruik van drugs in welke vorm dan ook is tijdens ons evenement is ten strengste verboden.

2. Het staat de organisatie vrij bezoekers om een geldig legitimatiebewijs te vragen gedurende het evenement i.v.m. de algemene veiligheid.

3. Deelname aan onze tocht is geheel op eigen risico. 

4. De organisatie kan in geen enkel geval aansprakelijk gesteld worden voor schade aan of het zoekraken van persoonlijke eigendommen gedurende de tocht.  

5. Als bezoeker van ons evenement gaat u tevens akkoord met het feit dat er foto/video opnames gemaakt kunnen worden die voor commerciële doeleinde gebruikt kunnen worden. 

7. Bij diefstal, moedwillige schade of andere calamiteiten schakelen wij gelijk de politie in. 

8. Als u een kaartje koop voor de 11 Geesten Tocht gaat u ermee akkoord dat u aangeraakt kunt worden door onze acteurs. 

9. Het aanraken van onze acteurs/decorstukken is overigens wel ten strengste verboden. 

10. Met het aanschaffen van alle soorten tickets gaat u akkoord met alle bovengenoemde punten. 

11. Adviesleeftijd voor de tocht is vastgesteld op 16+, kinderen zijn zeker welkom alleen is dit wel geheel op eigen risico.

12. Tijdens de tocht wordt gebruik gemaakt van rook, vuur en stroboscoop effect mocht u hier gevoelig voor zijn.

13. Op sommige stukken van de route zult u worden ingesloten dit kan claustrofobische gevoelens oproepen.

Bovenstaande regels zijn opgesteld in overeenstemming met politie, gemeente & overige veiligheid instanties binnen de gemeente Aalten. ONZE GRONDLEGGER

Dr. Smith, Horrorloog

Dr. Smith, Horrorloog

Positie Patholoog anatoom

Over Onderzoeksdeskundige, woonachtig in Zurich Zwitserland, afgestuurd aan de anatomische Academy in Hongarije.