Welkom terug Horror fanaten!
Durf jij het aan?!

 

De Bredevoortse 11 Geesten Tocht gaat door! 

Eindelijk! Wat hebben we weer lang zonder gemoeten zeg! De kogel is door de kerk, en ons 15 koppen tellende bouwteam is weer druk bezig om de 11 Geesten Tocht 2023 van een prachtig decor te kunnen voorzien! Na 3 jaren weggeweest te zijn door Corona en de bijkomende onzekerheden is het dit jaar eindelijk weer schrikken geblazen in het oude vesting stadje Bredevoort. 

De 11 Geesten Tocht vindt elk jaar plaats op 28 & 29 december in het oude vestingstadje Bredevoort. Het perfecte avondje uit met familie, vrienden en collega's. Een team van acteurs en figuranten opgemaakt door professionele grimeurs nemen je mee aan de hand van waargebeurde verhalen en mythe’s uit de oudheid van Bredevoort. In een thema omhulde sfeer voeren wij je in een circa 75 minuten durende tocht terug in de tijd. Maak kennis met je ergste nachtmerrie, durf jij jezelf nog in de spiegel aan te kijken? 

Thema 2019 ''Circus of Horror''

Hooggeëerd publiek!  In het slaperige stadje Bredevoort heeft Circus Horror zijn angstaanjagende tenten opgeslagen. Moordlustige clowns, schuimbekkende freaks, hondsdolle acrobaten en bloedzoekende leeuwen hebben de jacht geopend. De jacht op JOU!

Omroep Gelderland schreef het volgende:

BREDEVOORT - Rondom de feestdagen is er genoeg te doen: maar daar dachten ze in Bredevoort anders over. Gerbert Smit en zijn zoon Lars vonden dat er daar weinig te beleven was. En dus bedachten ze een horrortocht die inmiddels is uitgegroeid tot een ware publiekstrekker. Voor de vijfde achtereenvolgende keer stonden de Elfgeestentochten afgelopen weekend op het programma. 

BEKIJK DE VIDEO VAN OMROEP GELDERLAND HIER...Thema 2023 ''Bloedrode Mist''

Een huiveringwekkende, bloedstollende horrorervaring die je niet mag missen! Niet voor angsthazen, wel voor iedereen met stalen zenuwen. Wat ben jij? Een dikke onheilspellende, bloedrode en klamme mist hangt al dagenlang als een zware deken over het vredige vestingstadje Bredevoort. Waar het vandaan komt weet niemand. Wel wordt al snel duidelijk dat de mist een giftige en onvoorspelbare uitwerking heeft op mens en dier.

De artsen en patiënten van het sanatorium veranderen van het een op andere moment in bloeddorstige jagers, meedogenloos op zoek naar vers mensenvlees. 

Op de akkers hakselen de boeren geen mais, maar mensen.
De dominee preekt niet vanaf de kansel, maar hakt woest met de kettingzaag op zijn gemeente in.... 

LEES MEER...Try before you die!

onze thema's door de jaren heen... 2017 | Sanatorium St. Bernardus 

De tijd van het oude Sanatorium St. Bernardus waar Dr. Smith in zijn TBC-kliniek duistere behandelingen verricht. Zijn geheime werkwijze is al lang een zwarte bladzijde in de geschiedenis van Bredevoort. Durf jij het aan om in deze laatste en duistere dagen van december zijn kliniek te bezoeken?

BEKIJK DE VIDEO

2018 | The Good the Bad & the Bloody

Welkom in het Wilde Westen van Bredevoort! In het eens zo rustige stadje is de hel losgebroken. Bloeddorstige cowboys, een hondsdolle sheriff waanzinnige indianen en andere zieke geesten; ze jagen allemaal op...   jou!
Durf jij de confrontatie aan met het wilde westen van Bredevoort?

BEKIJK DE VIDEO

2019 | Circus Horror 

In het slaperige stadje Bredevoort heeft Circus Horror zijn angstaanjagende tenten opgeslagen. Moordlustige clowns, schuimbekkende freaks, hondsdolle acrobaten en bloedzoekende leeuwen hebben de jacht geopend. De jacht op JOU! Durf jij de confrontatie aan? 
Komt dat zien, komt dat zien… Als je durft!

BEKIJK DE VIDEO